Actualidad

Col.laboració amb Fundació Cares

L’Associació Egueiro ha firmat recentment un acord de col·laboració amb la Fundació Cares i amb Codec que permetrà


IMG_0477 (002)

Donació a Egueiro

Volem agrair a Hèctor Cordero la donació individual que ha fet a l’Associació Egueiro a través de les ventes del seu llibre Humanology.

departament-de-justicia-

Taula de Participació Social

El passat 20 de juliol es va constituir la Taula de Participació Social en l’Àmbit penal i penitenciari de Medi Obert de la demarcació de Tarragona,


Video corporativo


Programas

Damos atención personalizada a nuestros usuarios, adaptando el tratamiento a las diferentes tipologías. Ofrecemos programas específicos de Alcoholismo, Politoxicomanía, Patología Dual y Medidas Penales Alternativas.


Centros

4 Comunidades Terapéuticas especializadas para la fase inicial del tratamiento y un total de 7 pisos con soporte a la reinserción, 2 de ellos de ámbito rural.

¿Quieres formar parte

de Egueiro?

Envianos tu currículum

Quiero ser voluntario/a

Contacta

Contacta con nosotros y te informaremos de todo lo que necesites saber.

Contacto Rápido

Trabaja con nosotros


He leído y accepto la política de privacidad

Generalitat de Catalunya

Creu de Sant Jordi

DECRET 54 / 2015, DE 14 D’ABRIL , DE CONCESSIÓ DE LA CREU DE SANT JORDI DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Pels més de trenta anys de treball en l’àmbit de la rehabilitació de les persones amb problemes de drogodependències. La seva valuosa activitat duta a terme en estreta col.laboració amb l’Administració, ha permès tractar més de vuit mil pacients des de diverses comunitats terapèutiques. Cal destacar la seva capacitat d’adaptació a les necessitats canviants del col.lectiu que atén.


Activitats Ocupacionals

Mira les activitats ocupacionals. Veure Activitats

Contacta con nosotros

He leído y acepto la Política de Privacidad.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR