Pisos Autònoms

Pisos Autònoms

Aquest nou tipus de recurs pretén posar a disposició d’aquells usuaris que ho necessitin, i que hagin acabat el tractament terapèutic, pisos compartits on viure-hi de manera independent ajustats a les seves possibilitats econòmiques.

L’objectiu d’aquest projecte és disposar d’una sèrie de pisos autònoms on els usuaris en situació econòmica desfavorable i sense suport familiar, una vegada superada la tercera fase als pisos de reinserció, puguin iniciar els seus projectes gairebé al marge de l’entitat i de forma autosuficient. També donaran allotjament als usuaris que passen a formar part de l’equip professional d’Egueiro però necessiten un temps per a poder emancipar-se.

Per ara disposem de dos Pisos Autònoms, un a Tarragona i l’altre a Barcelona. Amb aquesta iniciativa esperem pal·liar les necessitats d’aquells que, tot i l’esforç i la motivació, es veuen limitats per mancances materials. A alguns els servirà de suport per emprendre un nou projecte de vida: estudiant, treballant o ambdues coses; d’altres passaran a formar part de la plantilla d’Egueiro si les circumstàncies ho permeten.

Creiem que aquest tipus de recurs és indispensable per a garantir la reinserció sociolaboral de determinats perfils d’usuaris que, per raons dispars, es troben estancats a l’última fase del tractament.

PIS AUTÒNOM A BARCELONA

PIS AUTÒNOM A TARRAGONA

Contacta amb nosaltres

He llegit i accepto la Política de Privacitat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR