Donem atenció personalitzada als nostres usuaris, adaptant el tractament a les diferents tipologies.

Oferim programes específics d’Alcoholisme, Politoxicomanies, Patologia Dual i Mesures Penals Alternatives.
Els programes de l’associació Egueiro estan pensats per a pacients que presenten conductes d’addicció i que no han estat capaços de mantenir-se abstinents mitjançant un tractament ambulatori, sent necessari un període de contenció i d’aïllament per poder solucionar el seu problema i dotar-los de recursos personals per a la seva posterior integració social, familiar i laboral.Cada programa té una durada determinada, que inclou un temps d’estada màxim i un temps d’estada mínim, així com uns objectius generals i específics que cada pacient ha de treballar i assolir. El temps real del programa depèn de l’evolució de cada pacient, la manera d’aconseguir els objectius, les necessitats individuals, etc.

OBJECTIUS GENERALS

· Aconseguir que el pacient, lluny del seu entorn, pugui concentrar-se plenament en el tractament per tal que adquireixi consciència del seu problema i sigui capaç de mantenir-se abstinents.
· Reestructurar els hàbits i els comportaments que es veuen afectats per la seva drogodependència.
· Capacitar el pacient per a la seva posterior reinserció social, familiar i laboral.

TRANSTORNS ADDICTIUS
INSERCIÓ SOCIOLABORAL
PATOLOGIA DUAL

Veure Programa

MESURES PENALS ALTERNATIVES

Veure Programa

Contacta amb nosaltres

He llegit i accepto la Política de Privacitat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR