Inserció sociolaboral en àmbit rural

Les característiques generals d’aquests pisos són les mateixes que els pisos amb suport en àmbit urbà. Són recursos de tercera fase i els objectius finals son els mateixos.

El nostres centres de Cal Robert i Cal Ramón, situats a la comarca del Priorat, es van crear amb l’objectiu d’ajudar un grup de persones provinents de diferents programes terapèutics que durant anys van acudint als nostres centres i que presenten unes característiques comunes: recursos materials i personals escassos o inexistents per poder aconseguir una reinserció satisfactòria, ja sigui perquè no tenen el suport de la família, per falta de recursos econòmics, per una desestructuració personal crònica, per alteracions psíquiques concomitants, etc.

Aquest programa ofereix els recursos necessaris, tant a nivell professional com en infraestructures i sobretot en la temporalitat per assolir els objectius de tractament, per garantir el benestar i l’atenció d’aquest col·lectiu de persones que, quan es trobin a la fase final del programa terapèutic, necessitin més temps per tal d’adquirir les capacitats necessàries per poder realitzar una reinserció de forma satisfactòria.

A diferencia del pisos urbans, aquests recursos estan localitzats en l’àmbit rural i les seves activitats ocupacionals diàries es desenvolupen en el marc de l’horticultura, els conreus de seca (oliva, ametlla,…), la ramaderia i la elaboració dels seus derivats: formatges, embotits,…

Contacta amb nosaltres

He llegit i accepto la Política de Privacitat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR