Patologia Dual

PROGRAMA DE PATOLOGIA DUAL

Població destinatària:

Usuaris diagnosticats amb un trastorn psiquiàtric crònic i amb criteris de dependència a drogues, que no aconsegueixen mantenir l’abstinència de forma ambulatòria i requereixen un període d’internament a mig – llarg termini, per la seva estabilització i posterior derivació a recursos de reinserció adequats per a ells.

Els Objectius Generals són:

Adquirir consciència de la seva drogodependència i capacitar-lo per el manteniment de l’abstinència i acceptació del trastorno mental.
Al mateix temps es fa una reestructuració d’hàbits i conductes afectades per la drogodependència i s’intenta una capacitació per la seva posterior reinserció social.

Els objectius específics són:

– Conscienciació de malaltia.
– Valoració positiva de l’abstinència.
– Potenciar hàbits de vida saludable.
– Assumir responsabilitats.
– Aprenentatge de formes d’ús del temps d’oci.

Composició de l’equip:

La composició de l’Equip és multidisciplinari , format per:

-Director i Psicòleg
-Metge
-Coordinador de activitats
-Treballador social
-Monitors

Descripció del Programa:

El Programa té una duració aproximada d’un any, depenent dels casos, amb la posterior derivació a un pis amb suport a la reinserció de l’Associació i finalment derivat a un recurs sociosanitari i de salut mentaldel seu lloc d’origen.

Contacta amb nosaltres

He llegit i accepto la Política de Privacitat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR