Trastorns Addictius – Toxicomania

PROGRAMA TERAPÈUTIC D’ABORDATE DE LES TOXICOMANIES

Població destinatària

El Programa està dirigit a usuaris amb un diagnòstic de dependència a opiacis, poli- toxicòmans, en PMM, amb un perfil de consum cronificat, desestructuració personal i familiar important, problemes judicials afegits, amb pobre o nul·la capacitat de reinserció a curt termini,… que els hi ha estat impossible adquirir o mantenir una abstinència en un tractament ambulatori i els és necessari un temps de aïllament i contenció per poder clarificar el seu problema, i capacitar-se de recursos personals per la reintegració en el seu medi social, familiar i laboral.

Els Objectius Generals del Programa són:

Aconseguir que l’usuari, allunyat del seu entorn pugui centrar la seva motivació en el tractament, amb l’objectiu d’adquirir consciència de la seva problemàtica i capacitar-lo per el manteniment de l’abstinència.

S’ha de fer una reestructuració d’hàbits i comportaments afectats per la Drogodependència, així como una capacitació per la seva posterior reinserció social, laboral i familiar.

El Programa està dividit en tres fases amb objectius específics en cada una de elles. Cada fase es desenvolupa en un recurs diferent:

• Primera Fase: Comunitat terapèutica

• Segona Fase: Comunitat terapèutica

• Tercera Fase: Pisos de suport a la Reinserció

Contacta amb nosaltres

He llegit i accepto la Política de Privacitat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR