Qui som?

Egueiro és una entitat sense ànim de lucre, integrada a la Xarxa d’Atenció a les Drogodependències de la Generalitat de Catalunya que porta més de 30 anys treballant de forma ininterrompuda per la rehabilitació, formació i reinserció de persones amb problemes de drogodependències.La nostra MISSIÓ és oferir una atenció residencial professionalitzada a les persones amb conductes addictives, amb un programa terapèutic individualitzat, orientat a l’extinció de les conductes addictives i la millora de la salut de l’usuari. Els centres reprodueixen un espai socioeducatiu constituït amb finalitat terapèutica, on es fa èmfasi en el grup, incentivant la participació activa de l’usuari.

La nostra VISSIÓ és fonamentar el nostre treball amb la convicció de que les persones amb conductes addictives, en algun moment del seu procés de tractament, requereixen d’un internament residencial temporal. Ens basem en la Comunitat Terapèutica com model terapèutic i en la concepció global de la persona, la família i l’entorn, aplicant les tècniques i els tractaments demostrats més efectius i eficients de les diverses professions que intervenen en el procés, pera aconseguir la millor atenció i amb una millora contínua de la qualitat.

Els nostres VALORS que han de servir de base per l’atenció de les persones ingressades han d’ésser:

• Fomentar l’auto responsabilitat de l’usuari.
• Potenciar el treball com a valor social en el procés d’inserció.
• Fomentar la tolerància, la no discriminació de les persones per raó de sexe, raça, ideologia, classe social o tendència sexual.
• Garantir el respecte a les persones i a l’entorn.
• Preservació de la confidencialitat i dels drets dels usuaris.
• Foment de l’honestedat i la sinceritat. Transmetre informació certa, entenedora, suficient i continuada.
• Col·lectivitat per sobre de la individualitat.

Contacta amb nosaltres

He llegit i accepto la Política de Privacitat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR